Vill egentligen inte

..länka till bloggar på detta sätt, men en annan fru är väl inte att gå emot sina principer. Hon är otroligt rolig och jag bara väntar på nästa inlägg.

http://blogg.aftonbladet.se/7148

En annan dag kommer jag att blogga om mina andra favoritbloggar

Äntligen klart!

Det är så skönt att ha målningen klar. Sovrummet är nu underbart lugnt och trivsamt, bara lite småplock som ska fixas till. Idag ska jag ta tag i de sakerna samt en del annat som jag behöver göra.

Gårdagen tillbringades med babygos, fast den lilla är inte så liten längre. Man får både pussar, kramar och allt annat i dubbel dos. Älskar verkligen att tillbringa tid där och när det är läggdags bara sitter vi och myser *lycka*

Valborg imorgon, vad ska ni hitta på då?

I helgen ska vi måla

Min make är helt såld på Ugglas program som precis går på Ettan. Han ligger och småskrattar för sig själv på golvet medan jag passar på att uppdatera er om vad som hänt idag. Vilket kommer att gå väldigt fort. Vaknade - Jobb - Åkte och köpte färg - Handlade lite mat - Maken lagade mat - Nu sitter vi här och borde ta tag och rensa upp i sovrummet så att det bara är att börja måla imorgonbitti. Har suttit och skissat lite på vår kommande väggmålning som vi ska ha också, men jag är nog lite för självkritisk ännu för att sätta upp min egna konst på väggen. Men vem vet, har ioförsig en målning som står på vår öppna spis som jag själv gjort. Kanske för att reta min man lite - men jag tror inte at han förstår piken :)

Trevlig helg!

YouTube

Jag har aldrig riktigt fattat hela uppståndelsen med YouTube tidigare, men helt plötsligt nu, ensam hemma och i min tråkiga, halvsjuka tillvaro så ville jag bli lite road. Björn Gustafsson var vad jag knappade in och nu kan jag knappt sluta skratta. Ska strax knappa in Magnus Betner istället och sen är min kväll räddad.

Mycket på en gång.

Sötaste C ringde idag. Verkar som att hon kommer hem betyligt tidigare än vad jag trodde, känner mig som en så dålig vän som inte varit och hälsat på henne när hon nu bott utomlands i en evighet. Har bara inte blivit av, har inte haft ledigt från jobbet osv. Men egentligen är det bara dåliga ursäkter! För jag borde verkligen ha varit åkt till henne, oavsett. Känns roligt att nu iallafall äntligen få träffa henne igen. Önskar att jag kunde lägga in en bild på henne här, men det skulle vara att avslöja lite för mycket om mig själv tror jag.

Idag har jag varit till sjukhuset för hälsokonroll mm, allt såg bra ut, men jag borde ta det lite lugnare på jobbet och verkligen försöka att släppa det när jag går hem. Vet att det tidigare har varit ett problem för mig, men nu efter att omorganiseringen och systembytet börjar sätta sig och vi börjar komma in i rutiner så känns det bättre. Måste erkänna att jag flera gånger kommit hem och bara velat gå och lägga mig och bara glömma att jag klev upp den dagen. Känner att min man har fått stå ut med en hel del under denna jobbiga period och jag är glad att han har funnits vid min sida trots att jag ibland varit en dålig fru.
Tog även bort ett födelsemärke som har irriterat mig ett tag. Så nu när bedövningen släppt känns det inte allt för skönt. Måste erkänna att jag är otroligt rädd för sjukhus och främst för nålar, så det är ett under att jag inte grät som ett barn när de skar i min rygg. Men jag tröstade mig med att köpa glass och ta med till sjuka F efteråt. Fick även reda på att hon eventuellt-kanske-bara lite "träffat" någon. I början var hon ovillig att avslöja någon om honom men efter ett tag fick jag namnet och lite senare även en bild på honom. Spännande!

Ibland när jag ser människor kyssas på film så pirrar det till av längtan i mig, efter min man och efter att få kyssa honom. Låter kanske töntigt men... Jag tröttnar aldrig! Och jag slutar aldrig att att längta efter honom. Kanske är det konstigt att fortfarande vara "upp-över-öronen" förälskad, men som det är nu så växer vår kärlek bara mer och mer.

Förresten har kikat lite på Top Model på kanal 5 nu en stund och måste säga att den där Bianca är en riktig b*tch. Hoppas verkligen att hon åker ut. I valiga fall brukar jag inte titta på det men måste erkänna att det är ganska roligt att se hur hemskt vissa kan bete sig.

Men nu ska jag gå och vila lite, då jag mår lite illa. Håller tummarna för att jag inte fått magsjuka som flera andra på jobbet. Längtar efter min make som jag för kvällen slängt ut då han hellre ville se på fotboll än "Men in trees", men nu vill jag att han kommer hem så att han kan ta hand om mig.

Natti!

Mål.

Vad är lättast att göra för att lyckes med något? Ska man sätta upp delmål och köra stenhårt? Ska man börja lite försiktigt och öka gradvis? Någon som har något tips för en som har otroligt dålig självdiciplin?

Maken tror att han kan förhandla så att han får titta på fotboll istället för att jag ska få titta på "Men in Trees" imorgon. Men då tror han fel! Man kan inte förhandla om det enda program som jag verkligen följer. Vi får se vad han kommer att försöka muta mig med :)

Har som sagt också äntligen fixat så att vi har fått internet hemma. Eller det är rättare sagt min underbara väninna F som har fixat. Världens bästa F. Tänkte ta med denna underbara väninna på träning idag efter jobbet också, men så är hon sjuk den stackaren. Så jag får gå ensam och springa av mig i ett par timmar.

Vad ska ni göra idag? 

Ännu mer äntligen..

..internet..

Godnatt alla bandyfans!

Äntligen..

..har jag bytt ut min gamla mobiltelefon. Den borde har skrotats för längesen egentligen och nu fick den gå till historien till förmån för min nya rosa otroligt tjejiga telefon.


Annars så händer inte mycket i våra liv. Mest bara vardagliga saker.
* Till helgen så ska vi måla om sovrummet, det är ioförsig ett litet projekt.
* Vi har ordnat med semestern i sommar och har lyckligtsvis samma veckor. Kommer att bli en otroligt efterlängtad vilopaus då vi kan rå om varandra och bara må bra. Ska även göra en tur i Sveriges vackra natur och ge oss ut på äventyr. (Inte meningen att det ska rimma där :) )
* Hade en otroligt trevlig helg. Inte varje dag man får träffa stora släkten.
* Solen skiner och jag längtar efter blåbär och melonglass.
* Ikväll så är det som vanligt träning för min man, och jag tänkte göra som alla andra måndagar; åka och gosa med den sötaste lilla tjejen av dem alla.

Det är inte för inte man blir glad utav att hitta en bandyboll i buskarna utanför jobbet :)

Fika dags!


Inget är som förr

Frågan är om det är meningen?

Idag blir det babygos. Det ser jag verkligen fram emot.
Annars idag så slutar jag tidigt och ska följa med min vän A till vår pysselbutik och hjälpa henne igång med Scrapbooking. Men först ska vi hem till oss och kika lite på allt som jag pysslat med genom åren för att skaffa henne lite inspiration. Det är en sak som jag egentligen aldrig tänkt på, men idag vid lunchen så talade hon om för mig att jag inspirerade henne och vad glad man blir av att höra det. Gillar verkligen att kunna inspirera folk.

Väggdekor

Just nu så kikar jag på en massa fina sidor med olika väggdekorer. Är så sugen på att ha något på vår vägg i sovrummet. Men Bandyspelaren är mera inne på att ha en viss tavla på väggen han, visserligen så är den inte hemsk men den är inte snygg heller och den passa absolut inte i ett sovrum.

Så nu ska jag hem och försöka mig på operation övertalning :) Men först en tur till solariet, jag har blivit så otroligt blek så jag måste göra något åt det.

Ser verkligen fram emot fredagen och den kommande helgen nu. Egentligen har vi inget stort planerat, bara en massa saker som vi borde göra. Kanske blir det målning...

Färgsättning

När jag slutar idag så ska jag åka och plocka på mig lite väggfärgsprover. Är så sugen på att fortsätta renoveringen och ska äntligen ta tag i sovrummet. Vi har inte riktigt bestämt oss för vilken färgskala det ska vara ännu, men vi vet iallafall att det ska vara enfärgat gärna i någon ganska dov färg i hela rummet och att garderoberna ska målas vita igen. Sen tror jag att det blir någon väggmålning på något ställe också, men den blir kanske på fri hand.

Som vanligt är allting på jobbet kaos och jag längtar till helgen redan. Det är lite dåligt med bandyuppdateringar också, men det beror mest på att det inte riktigt är säsong just nu. Det har ioförsig blivit ett par värvningar till laget, inget jättestort annas.

Vill få reda på när man har semester så att vi kan börja planera den. Förhoppningsvis så blir det en bilsemester i väl valda delar av landet, en bandyspelare, hans smått galna fru och en liten söt röd bil. Jag längtar! Detta blir förmodligen sista sommaren vi kan göra något sånt här...


Shopping

Ett jätte stort intresse som jag har och gärna skulle ägna mer tid till om jag bara hade mer pengar och tid. På senare år har det mest blivit shopping till hus och hem. Likaså blev det i helgen. Älskar att gå i timmar och bara kika på möbler och inredning. Blev också lite kläder faktiskt... :)

Otroligt lyckad helg!

Sugen

Är så sugen på tacos, har övertalat min man att åka och handla det till jag kommer hem. Känns lite ovanligt att jag jobbar längre än honom, men det fungerar bra det också. Jag trivs faktiskt riktigt bra med vårt nya schema. Visst att det blir lite längre dagar ibland, men samtidigt så har jag den turen att sluta tidigare ett flertal av dagarna också. Det är som med allt annat, ibland bra och ibland mindra bra. Det riktigt kurrar i magen nu och jag borde egentligen åka och träna innan jag äter, men jag får se hur det blir med den saken. Kanske är jag lat idag och tar nya tag med träningen på måndag.

Trevlig helg på er!

Äntligen fredag..

..igen. Jag har verkligen sett fram emot helgen nu denna vecka. Är helt slut efter allt på jobbet och dessutom så kommer helgen att innehålla enbart roligheter.

Min man trivs med det nya och jag håller tummarna för att allt ska gå riktigt riktigt bra.

Fel.

Förra inlägget blev inlagt lite senare än vad det var tänkt. Jag skrev det nämligen igår och när jag skulle uppdatera så stängde datorn av sig. Men det var iallafall vad som hände igår det.
Bakade en jättegod dumletårta/kladdkaka som jag även tog med till jobbet idag och bjöd lite på. Riktigt uppskattad så den tror jag att jag kommer att göra fler gånger.

Har börjar skriva en lista inför helgen också, F jag ser verkligen fram emot det.

Nu är det dags för hemgång. Tvätt väntar idag också och sen lite annat pyssel som borde göras innan det är helg och så att man slipper göra det imorgon. Sen är det snart helg.

Vad ska ni göra i helgen?

Italien

Italien gör mig galen. Tror att jag skulle kunna spricka av all uppdämd ilska jag har mot Italien just nu. Fan!

Flera gissningar på vilket lag min man spelar i är alltid lika roligt, och skrattretande nog alltid fel. :)

Idag har dagen mest bestått utav galenskaper. En till dag som denna vill jag inte ha. Hoppas att kvällen blir bättre än vad resten av dagen har varit. Ska baka ikväll, eftersom att det inte blev av igår. Borde också tvätta...

Ny era

Så var det nu början på ett nytt äventyr för min man. Spännande och roligt. Tycker såklart att han är den bästa i alla avseenden, men så är jag lite partisk också.

Lite tråkigt och grått i kalla Sverige, men skönt att solen iallafall skiner ibland. Vill ha sommar och värme från och med nu jag, så kan man plocka fram trädgårdsmöblerna och börja pyssla med blommor och sånt på altanen. Ta fram cykeln ur förrådet och börja cykla till jobbet i

Idag ska jag vara duktig hemmafru, baka, plocka och pyssla. Annars så är det kanske dags att börja fixa med en liten låda jag har hemma också. Om jag har tur så får jag bjuda på det jag bakar till mannen och hans vän/vänner ikväll medan de tittar på fotboll och jag gosar med en av vännernas dotter. Kan nog tyvärr vara så att det blir lite sent för henne, men isåfall får jag roa mig med fotbollen jag också.

RSS 2.0